Barcelona, Divendres 19 abr. 2024

CIVIL

Condomines Advocats ESPECIALISTES EN DRET CIVIL Barcelona

El dret civil és sens dubte aquella branca del dret que més afecta el dia a dia de les persones ja que abasta una multiplicitat de situacions en què ens podem veure envoltats d’una manera o altra. Així, doncs, dins d’aquesta disciplina es troben temes relatius a l’estat civil de les persones, tota la matèria de contractes, els anomenats drets reals, el dret de successions, així com totes les subcategories de drets que la nova societat va generant per especificitat. La simple enumeració de les matèries ens dona una idea que només autèntics advocats especialitzats en dret civil com ho som a Condomines Advocats poden donar una garantia certa en la confrontació de la solució de tots o alguns d’aquests problemes. La nostra llarga experiència de més de 25 anys ens avala com un despatx de confiança i eficaç per a la solució dels seus problemes en l’àmbit del dret civil.

Atesa la complexitat tècnica de molts temes que se’ns presenten i la possibilitat certa d’eternització dels procediments que arribin als tribunals, fan que la nostra molt llarga experiència en negociació i mediació en assumptes de dret privat sigui un element determinant a l’hora de triar els nostres serveis.

No és millor advocat aquell que interposa abans el plet davant dels tribunals, sinó aquell que aconsegueix una solució més ràpida, eficaç i duradora en el temps. A Condomines Advocats ens comprometem a oferir-vos un servei d’assistència jurídica en l’àmbit del dret civil de molt alta qualitat i amb una política de preus raonable.

Podem ajudar-vos entre d’altres temes sobre:

  • Dret d’obligacions.
  • Redacció i modificació de contractes.
  • Responsabilitat civil contractual i extracontractual.
  • Reclamacions de deutes.
  • Dret immobiliari.
  • Dret de successions (herències, testaments, reclamació de legítimes).

Expliqueu-nos el vostre problema

Plantegeu el vostre problema juntament amb les vostres dades de contacte per a que puguem comunicar amb vostè el més aviat possible.

13 + 1 =

Té una consulta?

Demaneu cita i us atendrem com més aviat millor. Solucionarem el vostre problema

CONDOMINS ADVOCATS: EFICÀCIA I EXPERIÈNCIA EN DRET CIVIL

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.