Barcelona, Divendres 19 abr. 2024

CONDOMINES ADVOCATS

25 anys d’experiència professional al vostre servei

A Condomines Advocats som especialistes en ajudar de forma professional i individualitzada, creant una empatia des del principi amb el nostre client. Per nosaltres la persona és allò important i per això la nostra dedicació i entrega és màxima.

 

 

clara condomines advocada de barcelona

CLARA CONDOMINES FELIU

Advocada

Saber-ne més…

ANYS D'EXERCICI

La nostra firma jurídica té uns trets d’identitat molt clars que han determinat la nostra tasca jurídica des de ja fa 25 anys. Entenem l’exercici de l’advocacia com a relació de confiança lletrat-client. Sobre aquesta premissa donem prioritat al tracte personalitzat dedicant a cada assumpte el temps necessari no només per a la fonamentació jurídica sinó també perquè els nostres clients comprenguin l’abast de les actuacions i les conseqüències de cadascuna de les decisions a prendre. Qualsevol problema que ens arriba al despatx té darrere una persona que sent una preocupació i això ens porta a adoptar dinàmiques en què el client percep sense cap dubte que està a les mans adequades per intentar solucionar el seu problema . Per poder donar aquest servei ens hem format en àmbits multidisciplinaris formant part d‟associacions jurídiques que ens permeten una actualització constant, així com l’adquisició al llarg de tots aquests anys d’una experiència pràctica en una multitud de temes.

El tema de la mediació mereix una consideració a part en el nostre esdevenir professional. En aquest àmbit i per la transversalitat dels temes a tractar, fa que només amb una formació específica i un exercici constant ens permeti presentar-nos com a despatx d’advocats especialistes en mediació.

Finalment, i no menys important, entenem que l’accés a un servei jurídic de qualitat no ha d’estar renyit amb uns preus raonables i adequats al temps dedicat a cada assumpte i sempre previ pressupost acceptat pel client.

Demaneu cita i us atendrem el més aviat possible; us dedicarem tot el temps necessari per solucionar el vostre problema.

Eficàcia i compromís

Després de l’estudi detallat del vostre cas, valorarem totes les possibles solucions i només us proposarem les que estimem més eficaces en termes d’estalvi de temps i costos . El nostre compromís és ferm i decidit amb els nostres clients avalat per una llarga experiència com a despatx multidisciplinar i desenes de casos guanyats davant dels Tribunals i acords aconseguits en mediació professional.

Estem en constant contacte amb els nostres clients. El compromís adquirit és tenir-lo al corrent de la seva tramitació i de totes les incidències importants que es vagin succeint.

Família

Mediació

Arrendaments – Comunitats

Civil

No sempre se solucionen els problemes jurídics a través dels jutjats i els tribunals. Hi ha moltes vies alternatives que es poden posar la pràctica i evitar la concurrència als òrgans judicials amb el perill de solucions no satisfactòries per a cap de les parts i tardanes. Com a experts mediadors ens comprometem a ajudar-vos en la solució del vostre problema i presentar-vos solucions raonades, pràctiques i viables .

Podem ajudar-lo. Demaneu cita i us atendrem.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.