Barcelona, Dimarts 28 nov. 2023

FAMÍLIA

Condomines Advocats de Família Barcelona

Si hi ha una matèria dins de totes les branques del dret que té la consideració de multidisciplinar és sens dubte la relativa al dret de família o dret matrimonial. La naturalesa pròpia de l’objecte del plet no només es circumscriu a l’àmbit tradicional de la nul·litat, separació o divorci sinó que pot anar relacionat amb aliments entre parents, qualsevol circumstància modificativa de la capacitat d’obrar, temes de filiació i de parelles de fet. Tot això determina una problemàtica que només pot ser abordada de manera eficaç per autèntics advocats especialistes en dret de família com som a Condomines Advocats amb més de 25 anys d’experiència professional.

La nostra llarga experiència com a advocats especialistes matrimonialistes a Barcelona ens permet establir una dinàmica en la que prima la mediacióla qual cosa fa que busquem punts de trobada abans de judicialitzar el tema.

El dret de família està en constant evolució. Conceptes com guàrdia i custòdia compartida han anat adquirint pes i ja no és quelcom estrany a les peticions de les parts ia les resolucions judicials incorporant-se a poc a poc al dia a dia del quefer jurídic en aquesta matèria. A Condomines Advocats hem estat sempre molt sensibles a aquesta evolució i per això apostem per una formació professional constant fonamental en aquesta matèria que acreditem no només a través de la nostra llarga experiència professional sinó també amb la participació en associacions professionals dedicades a aquesta específica matèria que garanteixen una posada al dia dels nostres mètodes de treball i dels nostres coneixements jurídics per donar el millor servei jurídic als nostres clients.

A Condomines Advocats posem a disposició dels nostres clients la nostra ja dilatada experiència professional en temes de dret de família on els conceptes d’empatia, confiança, confidencialitat i capacitat de mediació són trets que ens han definit com un dels principals despatxos matrimonialistes de Barcelona

A Condomines Advocats com a lletrats especialitzats en dret de família podem ajudar entre altres temes sobre :

  • Processos matrimonials (nul·litat, separació i divorci).
  • Relacions econòmiques entre cònjuges i règim econòmic matrimonial
  • Parelles de fet
  • Filiació i adopció
  • Guarda i custòdia i potestat parental
  • Aliments entre parents
  • Mesures de suport a persones amb discapacitat
  • Dret de la Infància i protecció de menors

A Condomines Advocats ens esforcem a trobar en l’àmbit del dret matrimonial solucions eficaces, justes i per això duradores en el temps. Demaneu cita i coneixeu-nos.

This site is registered on wpml.org as a development site.